haarwerkspecialist / geen-haarwerk

EVEN GEEN HAARWERK

Als je een haarwerk draagt zijn er momenten dat deze even niet praktisch aanvoelt of even niet gedragen kan worden. Een goed zittende pet, muts of hoofddoek is dan een uitkomst.

Het Hoofdkwartier janita Kroes is steeds op zoek naar nieuwe moderne oplossingen en heeft daardoor een ruime keuze aan producten.

Wij verkopen modieuze sjaals in verschillende modellen en kleuren. Nieuw in ons assortiment het bekende merk ORIGINAL BUFF.

Zoutkamer Kampen
Zoutkamer Kampen

STIJLVOL OF TRENDY

Zoutkamer Kampen Stijlvol of juist lekker trendy, bij Haarwerkspecialist Janita Kroes is keuze genoeg aan geschikte hoofddeksels.

Buff biedt uitkomst

Slapen met een haarwerk kan eigenlijk niet en is ook niet prettig. Maar het is wel fijn om toch wat op je hoofd te hebben.

"Een 'Buff' biedt dan uitkomst. Buff is eigenlijk een skimerk", vertelt Janita Kroes. "Buffjes worden gedragen onder een helm bij het skiën, en ook wel als sjaal. Ze zijn gemaakt van heel dun en soepel materiaal en zijn helemaal naadloos. Je voelt ze dus niet of nauwelijks."

HET HELE JAAR MODIEUS

Zoutkamer Kampen De collectie gaat mee met de seizoenen én de laatste trends, om modieus mee voor de dag te komen.

Haarwerk of hoed?

Bij haarverlies is een haarwerk vaak de meest voor de hand liggende én natuurlijk ogende oplossing. Maar een leuke hoed, pet of muts - eventueel met een mooie sjaal erbij - kan ook een prima optie zijn.

Janita Kroes: "De meeste mensen kiezen voor beide. Zelf droeg ik 's avonds vaak een mutsje. En ook 's nachts, want als je kaal bent, is het allemachtig koud! Zo'n mutsje is heel zacht van binnen, dus dat voelt prettig aan."


Hoofdkwartier Janita Kroes is lid van de ANKO afdeling Haarwerk Specialisten & SGC en als zodaning daarbij aangesloten.

De ANKO afd. Haarwerk Specialisten heeft tot doel leveranciers te kwalificeren in de gezondheidszorg. Erkende leveranciers voldoen aan de strenge eisen die uitmonden in kwalitatief hoogwaardige levering van hulpmiddelen.

HAARWERKSPECIALIST KAMPEN

Reigerweg 15
8263 BB Kampen
Tel. 06 4155 6026

janita@haarwerkspecialistkampen.nl
www.haarwerkspecialistkampen.nl

Volg ons ook op:

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG :
DINSDAG :
WOENSDAG :
DONDERDAG :
VRIJDAG :
ZATERDAG :
ZONDAG :
GESLOTEN
09:00 - 20:00 uur*
10:00 - 20:00 uur*
09:00 - 20:00 uur*
09:00 - 20:00 uur*
GESLOTEN
GESLOTEN

* uitsluitend op afspraak

Laatste Update: 24-11-2022