haarwerkspecialist / haarwerk

HAARWERK (pruiken)

Er zijn diverse oorzaken die het dragen van pruiken (ik gebruik liever de term Haarwerk) noodzakelijk maken. Medicijn gebruik, zoals chemotherapie, is momenteel de meest voorkomende oorzaak waardoor iemand haarwerk nodig heeft.

Een haarwerk dragen blijf niet leuk maar kan wel een comfortabele oplossing zijn, mits het op maat gemaakt is.

Als u wilt weten welke mogelijkheden er voor u zijn, maakt u eerst een vrijblijvende afspraak met mij. Samen gaan wij dan op zoek naar de beste oplossing voor u.

AAN HET WERK


CONFECTIE...

Zoutkamer Kampen Wilt u een haarwerk voor tijdelijk gebruik? Dan is een haarwerk uit de standaardcollectie meestal een goede keuze. Deze collectie omvat veel verschillende modellen, maten en kleuren. Ook als de pruik op korte termijn beschikbaar dient te zijn, wordt meestal voor confectie gekozen.

Is een andere kleursamenstelling, haarlengte, montuurmaat of -diepte nodig? In dat geval heeft maatwerk zeker een meerwaarde.

...OF MAATWERK

Zoutkamer Kampen Hierbij kijkt de Haarwerkspecialist naar uw type hoofdhuid en past het montuur exact aan de schedel en mate van kaalheid aan.

Door diverse nieuwe technieken en materialen zijn bij maatwerk ook hele moderne en zelfs achterover gedragen kapsels mogelijk.

Zoutkamer Kampen

WELKE MERKEN VERKOPEN WIJ

Zoutkamer Kampen • Ellen Wille
• Gisela Mayer
• Finkers
• Raguel Welch
• Stimulate

Afhankelijk van uw verzekering zijn haarwerken zonder eigen bijdrage leverbaar. Declaratie rechtstreeks bij alle verzekeraars die deze mogelijkheid bieden.

Tevens heeft het Hoofdkwartier een uitgebreid assortiment aan andere artikelen, zoals pruikenstandaards, piepschuimkoppen, borstels enz. enz.

ONDERHOUD EN VERZORGING

Zoutkamer Kampen Het Hoofdkwartier beschikt over een breed assortiment aan onderhouds- en bevestigings artikelen.

Ook alle producten die nodig zijn voor het reinigen en modelleren van een haarwerk vind u in mijn praktijk.

Een synthetisch haarwerk is in het dagelijks gebruik gemakkelijk zelf te onderhouden. Als u het niet prettig vind om zelf uw haarwerk te wassen, kan het Hoofdkwartier dit voor u doen. Het haarwerk wordt dan gelijk weer in model gebracht. Over het algemeen wordt dit direct gedaan en kunt u hier op wachten.


Hoofdkwartier Janita Kroes is lid van de ANKO afdeling Haarwerk Specialisten & SGC en als zodaning daarbij aangesloten.

De ANKO afd. Haarwerk Specialisten heeft tot doel leveranciers te kwalificeren in de gezondheidszorg. Erkende leveranciers voldoen aan de strenge eisen die uitmonden in kwalitatief hoogwaardige levering van hulpmiddelen.

HAARWERKSPECIALIST KAMPEN

Reigerweg 15
8263 BB Kampen
Tel. 06 4155 6026

janita@haarwerkspecialistkampen.nl
www.haarwerkspecialistkampen.nl

Volg ons ook op:

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG :
DINSDAG :
WOENSDAG :
DONDERDAG :
VRIJDAG :
ZATERDAG :
ZONDAG :
GESLOTEN
09:00 - 20:00 uur*
10:00 - 20:00 uur*
09:00 - 20:00 uur*
09:00 - 20:00 uur*
GESLOTEN
GESLOTEN

* uitsluitend op afspraak

Laatste Update: 24-11-2022