haarwerkspecialist / visagie

VISAGIE

"Een klein beetje make-up doet wonderen"

Een goede foundation, wat rouge, een beetje mascara. Haarwerkspecialist Janita Kroes weet het uit ervaring: "Een beetje make-up doet wonderen. Met wat make-up zie je er meteen veel beter uit. Géén dikke plakkaten, maar een klein beetje. Dat oogt veel natuurlijker en heeft genoeg effect."

Van chemo wordt je vaak wat grauwig, wittig. Een goede foundation geeft dan iets meer kleur op je gezicht, net als een beetje rouge op de juiste plek - het jukbeen. Dan nog een beetje mascara, wenkbrauwen erop, en klaar ben je.

Als je er goed uitziet, voel je je vaak ook beter, is haar ervaring. "Mensen hebben nooit aan mij gezien dat ik ziek ben. Ik zit al 26 jaar in het kappersvak en tja, dan wil je er ondanks alles toch goed blijven uitzien."Zoutkamer Kampen
Zoutkamer Kampen
Zoutkamer Kampen
Zoutkamer Kampen

NATUURLIJKE WENKBRAUWEN... uit een doosje

Haaruitval beperkt zich, met name bij een chemokuur, meestal niet alleen tot het hoofdhaar. Tegen het einde van de kuur verliezen mensen vaak ook hun wenkbrauwen en wimpers. Haarwerkspecialist Janita Kroes: "Wenkbrauwpoeder is dan een hele goede oplossing."

Dat geeft een heel natuurlijk effect, veel mooier als een potlood. Het poeder is er in allerlei tinten bruin.

Om het goed op te brengen, bevat een doosje wenkbrauwpoeder naast een kwastje ook drie sjabloontjes in de vorm van een wenkbrauw. "De vormen zijn iets verschillend, zodat je kunt kiezen welke vorm het beste past bij jouw gezicht."


Hoofdkwartier Janita Kroes is lid van de ANKO afdeling Haarwerk Specialisten & SGC en als zodaning daarbij aangesloten.

De ANKO afd. Haarwerk Specialisten heeft tot doel leveranciers te kwalificeren in de gezondheidszorg. Erkende leveranciers voldoen aan de strenge eisen die uitmonden in kwalitatief hoogwaardige levering van hulpmiddelen.

HAARWERKSPECIALIST KAMPEN

Reigerweg 15
8263 BB Kampen
Tel. 06 4155 6026

janita@haarwerkspecialistkampen.nl
www.haarwerkspecialistkampen.nl

Volg ons ook op:

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG :
DINSDAG :
WOENSDAG :
DONDERDAG :
VRIJDAG :
ZATERDAG :
ZONDAG :
GESLOTEN
09:00 - 20:00 uur*
10:00 - 20:00 uur*
09:00 - 20:00 uur*
09:00 - 20:00 uur*
GESLOTEN
GESLOTEN

* uitsluitend op afspraak

Laatste Update: 24-11-2022